Подгответе се за големо патување назад во времето. Кога ќе погледнеме некои стари фотографии забележуваме колку постаро изгледале луѓето во споредба со нас денес.

„Ова е мојата  18-годишна баба во 1945 година“.

„Татко ми на 25 години – мислам дека изгледа кул“.

„Татко ми, 23 години во 1976 година“

„Еве ги моите родители во Париз во 1956 година. Тие во тоа време биле во раните дваесетти години“.

„Јас и сестра ми во раните 90-ти, 8 и 9 години“.

„Мојот прадедо во 1878 година – имал 21 година“.

„Мајка ми во 1978 година на 21 година“

„1889 година, мојот 3-пати пра-вујко на 21 година.“

„Мајка ми, приближно 13 години, околу 1982 година“

„Јас на 15 години во мојот подрум“

„Моите баба и дедо, двајцата 19 години, во Полска, 1952 година“

„Баба ми матурантка во 1954 година“

„Татко ми во 1970-тите , 16 години“.

„Баба ми, околу 13 години, играше злобна кралица во училишната претстава“

„Вујко ми во 1971 година на неговата матура“

„Татко ми матурант, 1976 година“

„Мојот прадедо во 1918 година на 15-годишна возраст“

„Ова е мојата прабаба во 1934 година. Таа има 15 или 16 години на сликите“.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/05/19-860x452.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/05/19-400x214.jpgБојана НевеселовНекатегоризираноПодгответе се за големо патување назад во времето. Кога ќе погледнеме некои стари фотографии забележуваме колку постаро изгледале луѓето во споредба со нас денес. „Ова е мојата  18-годишна баба во 1945 година“. „Татко ми на 25 години - мислам дека изгледа кул“. „Татко ми, 23 години во 1976 година“ „Еве ги моите родители...Секој ден нешто свежо