Погледнете ја оваа феноменална колекција од фотографии кои ја покажуваат неверојатната убавина на нашата земја.

Соба во подводен хотел во Дубаи

Музејот под вода МУСА во Канкун, Мексико

Стаклениот мост во Кина, кој се наоѓа на височина 1,430 метри

Најчиста вода на светот, езерото Мелисани, Грција

Пат низ Долината на смртта, САД

Илјада години стар даб со капела во него, Франција

Монт Еверест, снимен од авион

Мост направен од корени, Индонезија

Патеката на смртта, која се наоѓа на височина 2,130 метри, Кина

Месечината, рефлектирана во планински врвови

Белите карпи на рускиот остров Итуруп, Русија

Заливот во одморалиштето на Нови свет, Крим

Сенката на авион, над аеродром Логан, Бостон

Мост на замрзната река

Скулптура направена целосно од пластични шишиња на една од плажите во Рио де Жанеиро

Стаклен базен помеѓу две згради во Лондон

Паркинг покрив направен од 1.500 пластични шишиња, Соединетите Американски Држави

Фабрички оџаци

Запрепастувачките рефлексивни води на Салар де Ујуни, Боливија