Срце – облик

Жените со усни во облик на срце се романтични и имаат чувство на гламур. Тие се мошне креативни, енергични, интелигентни и духовити. Усните во облик на срце, исто така, претставуваат силна волја и своеволен глас.

Испакнати усни

Жените со усни кои се испакнати во центарот, уживаат да бидат во центарот на вниманието. Тие се со природни перформанси и бараат многу внимание. Поради оваа причина, тие можат да бидат драматични и тешки за одржување на врските.

Полни усни

Се вели дека полните усни претставуваат нежен и чувствителен дух. Поради оваа причина, жените со полни усни имаат тенденција да бидат добри мајки. Една жена со полни усни е уверена и силна. Тие се добри пријатели и колку се подебели усните, толку повеќе жената е страствена.

Тркалезни усни

Жените со тркалезни усни се харизматични и авантуристички. Тие се силни, сигурни и не се плашат од преземање ризици. Поради оваа причина, тие можат да постигнат голем успех или голем неуспех. Тие исто така се шармантни и примамливи личности.

Прави усни

Овие усни не се особено дебели или тенки, туку “само прави”. Нема значајни врвови, но тоа не е недостаток по дефиниција. Правите усни се знак дека жените се раководени и нерамномерни. Жените со вакви усните се внимателни и добри партнери.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/What-Lips-Say-About-Personality-Types-in-Woman-597ac15cb99cc__880-860x484.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/What-Lips-Say-About-Personality-Types-in-Woman-597ac15cb99cc__880-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваСрце - облик Жените со усни во облик на срце се романтични и имаат чувство на гламур. Тие се мошне креативни, енергични, интелигентни и духовити. Усните во облик на срце, исто така, претставуваат силна волја и своеволен глас. Испакнати усни Жените со усни кои се испакнати во центарот, уживаат да бидат во...Секој ден нешто свежо