Уметникот Григориј Масурас ги заменува моделите со принцези од Дизни и други ликови. Со тоа создава неверојатен спој помеѓу Дизни карактерите и модата.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/4-597a74b868b72__880-860x539.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/4-597a74b868b72__880-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваУметникот Григориј Масурас ги заменува моделите со принцези од Дизни и други ликови. Со тоа создава неверојатен спој помеѓу Дизни карактерите и модата.Секој ден нешто свежо