Јехуда Ади Девир е илустратор, стрип уметник и дизајнер кој создава симпатични стрипови за неговите домашни авантури со неговата сопруга, Маја. Таа му ги дава сите инспирации за тој да ги создаде неговите симпатични стрипови.

Погледнете некои од неговите прекрасни дела