Ако некогаш сте посакале вашите тетоважи да оживеат, сега е можно. Рускиот уметник Максим Сипаков има само 19 години, но создава импресивна уметност од иднината. Со моќта на дигиталната анимација, тој додава неонски светла и прави тетоважи да трепкаат.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Sipakov (@m.sipakov_official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Sipakov (@m.sipakov_official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Sipakov (@m.sipakov_official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Sipakov (@m.sipakov_official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Sipakov (@m.sipakov_official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Sipakov (@m.sipakov_official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Sipakov (@m.sipakov_official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Sipakov (@m.sipakov_official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Sipakov (@m.sipakov_official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Sipakov (@m.sipakov_official)

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/05/11-5-860x452.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/05/11-5-400x214.jpgБојана НевеселовНекатегоризираноАко некогаш сте посакале вашите тетоважи да оживеат, сега е можно. Рускиот уметник Максим Сипаков има само 19 години, но создава импресивна уметност од иднината. Со моќта на дигиталната анимација, тој додава неонски светла и прави тетоважи да трепкаат.   View this post on Instagram   A post shared by Maxim Sipakov (@m.sipakov_official)   View...Секој ден нешто свежо