Судејќи според неговите изрази на лицето, тој ќе се сеќава на овој ден уште многу, многу долго време.

https://www.youtube.com/watch?v=ttTIQ3tCzbs

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/dramatic-man-reaction-childbirth-8.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/dramatic-man-reaction-childbirth-8-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваСудејќи според неговите изрази на лицето, тој ќе се сеќава на овој ден уште многу, многу долго време. https://www.youtube.com/watch?v=ttTIQ3tCzbsСекој ден нешто свежо