A’ Design Award & Competition е магнет за креативност и секоја година се натпреваруваат мислители и пронаоѓачи од целиот свет. Со нивните иновации би можеле да го променат светот или барем да се направи пофункционален.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/design-award-27.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/design-award-27-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваA’ Design Award & Competition е магнет за креативност и секоја година се натпреваруваат мислители и пронаоѓачи од целиот свет. Со нивните иновации би можеле да го променат светот или барем да се направи пофункционален.Секој ден нешто свежо