Овој природен лек може да им помогне на сите оние кои имаат проблеми со ушите и слухот. Не се потребни многу намирници и брзо се подготвува. За негова подготовка потребни ви се:

  • 3 чешниња лук
  • капалка
  • маслиново масло
  • газа

Чешнињата лук се чистат од лушпите, се цеди нивниот сок и се меша со маслиново масло, а потоа смесата се става во шишенце. Капнете 2 капки во увото и одморете додека не се впие, а потоа прекријте со газа за да не истече.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2018/03/db7661a4573959cd17d5270c4a4258dc.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2018/03/db7661a4573959cd17d5270c4a4258dc-400x214.jpgМилена СтанишковскаСетилни органиЗдравјеОвој природен лек може да им помогне на сите оние кои имаат проблеми со ушите и слухот. Не се потребни многу намирници и брзо се подготвува. За негова подготовка потребни ви се: 3 чешниња лук капалка маслиново масло газа Чешнињата лук се чистат од лушпите, се цеди нивниот сок и...Секој ден нешто свежо