Ви претставуваме уште еден видео туторијал како да направите впечатлив изглед на вашите очи, совршен за вечерно излегување. Без многу детали, потребно ви е само црно моливче за очи и смел, темноцрвен кармин.

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/18d0ee34f4edd81f4f6ccd0e186089f3.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/18d0ee34f4edd81f4f6ccd0e186089f3-320x214.jpgIva SpirovskaУбавинаВи претставуваме уште еден видео туторијал како да направите впечатлив изглед на вашите очи, совршен за вечерно излегување. Без многу детали, потребно ви е само црно моливче за очи и смел, темноцрвен кармин.  Секој ден нешто свежо