Хумористична серија „Брачни води“ беше вистински хит кон крајот 80-те и во текот на 90-те години. Американскиот ситком за многу кратко време се претвори во омилен избор за гледање на милиони луѓе ширум светот, кои може да се релаксираат гледајќи ги случувањата во семејството Банди.

Веќе видовме како денес изгледа легендарниот Ал Банди, а сега во продолжение ви откриваме како изгледа актерот Дејвид Фостино, кој пак, ја толкуваше улогата на синот на Ал, Бад Банди. Иако тогаш ги освои срцата на девојките со неговата несмасност и по малку чуден карактер, Дејвид денес има 46 години и изгледа доста атрактивно!