Белиот невестински фустан е класичен и безвременски. Наспроти традицијата, овие алтернативни модели оставаат убав впечаток кога е во прашање изборот на соодветна венчаница. Ви ги претставуваме новите омбре венчаници, основата е бела, но горниот или долниот дел постепено се прелева друга боја, која дава посебен и впечатлив ефект.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-ombre-vencanici-1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-ombre-vencanici-1-400x214.jpgIva SpirovskaМодаБелиот невестински фустан е класичен и безвременски. Наспроти традицијата, овие алтернативни модели оставаат убав впечаток кога е во прашање изборот на соодветна венчаница. Ви ги претставуваме новите омбре венчаници, основата е бела, но горниот или долниот дел постепено се прелева друга боја, која дава посебен и впечатлив ефект.Секој ден нешто свежо