Овие фотографии ја покажуваат безвременската убавината на постарите генерации

Од обична фотографија на вашиот прадедо до портрет на вашата баба од нејзината венчавка, ајде  да патуваме назад во времето и да видиме колку биле шармантни и згодни членовите на нашето семејство.

„Мајка ми позира со нејзиниот прв автомобил во 1969 година на 17 години”

„Ова е татко ми во 70-тите. Нема веќе долга коса, но тој сè уште сурфа “

„Баба ми на нејзината венчавка, 1971 година“

„Мајка ми и јас на луксузна забава во 1954 година“

„Мајка ми на денот на нејзината венчавка во 1951 година“

„ Мојот прадедо, околу 1910 година“

„Мама и тато во 1970 година покрај нивниот автомобил вреден 100 долари“

„Мајка ми и тетките си играат во 1950-тите“

„Баба ми Џорџина, околу 1945 година“

„Прадедото на мојата сопруга од Данска, 1920 година“

„Мојот покоен дедо по неговиот прв соло лет, околу 1949 година“

„Моите баба и дедо на плажа во 50-тите“

„Моите родители во 1968 година“

„Мојата тетка во 40-тите“.

„Бабата и дедото на мојата девојка на меден месец летото 1947 година“

„Татко ми ја фотографирал мајка ми на нивниот прв состанок. Тоа е од огледалото од нивниот стар автомобил “.

„Татко ми на 17 години во 1946 година“

„Тетка ми во 1969 година“

„Мојата мајка на 18-годишна возраст, во Украина со падобран на грб подготвена за да го направи првиот скок“

„Се сомневам дека некогаш ќе бидам кул како чичко ми на свадба во 1990 година“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.