Можеби заработуваат милиони на еден филм или концерт, но некои познати личности сепак сакаат да останат скромни и приземни. Тие споделуваат селфи без шминка без страв од  осудување, купуваат производи со разумна цена и уживаат кога поминуваат време со своите семејства.

Џенифер Гарнер откри дека и таа има денови со лоша фризура.

На Вил Смит не му пречеше шеговито да сподели со светот дека е во е „во најлоша форма“ од неговиот живот.

Кеша ги сподели своите прекрасни пеги.

Мила Јовович обожава да се грижа за своите деца и  градината.

Сара Мишел Гелар обожава да користи купони и да купува ефтини работи.

Меган Сталион нема ништо против „голо лице“.

Мадона има периоди кога не се бричи и нема проблем да го сподели тоа со светот.

Карди Б се чуствува удобно во совојата кожа.

Џенифер Лоренс пазарува од ИКЕА и мрази да купува скапи работи.