Светските стилисти и модни критичари ни откриваат кои 9 модели на модерни обувки ќе бидат најактуелни оваа пролет, односно најмногу ќе се носат, а речиси секоја дама би посакала да има барем 1 пар од истите во плакарот.

Актуелните модели се наменети лесно да бидат вклпени во секојдневнието на жените и притоа да ги направат модните комбинации со уште поголем стил!

1. „Док Мартинки“

2. Каубојски чизми

3. Чевли со висока платформа

4. Ретро обувки

5. Обувки со врвки

6. Апостолки

7. Чевли со тенки ремени

8. Со животинска шара

9. Со необична потпетица