И милениците минуваат низ различни фази од својот живот, од детство до светот на возрасните, но следните 10 преслатки кучиња очигледно не сакаат никогаш да пораснат, а доказ за тоа е фактот што не сакаат да се разделат од нивната омилена играчка!