Mила Поворожњук од Украина, ги исфрли сите модерни модни трендови за да ја следи сопствениот моден вкус  што ја прави да изгледа како да се вратила од 19-ти век.

Секој ден, Поворожњук се облекува целосно од глава до пети во долги раскошни фустани, корсети, големи блузи, елегантни капи и обувки, сложени модни додатоци, прави елегантна фризура и се шминка со цел повторно да ја оживее модата од 19-от век.

Погледнете во продолжение дел од нејзините модни комбинации:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-02t093023.092.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-2020-12-02t093023.092-400x214.jpgНане.мкМодаКултура и уметностMила Поворожњук од Украина, ги исфрли сите модерни модни трендови за да ја следи сопствениот моден вкус  што ја прави да изгледа како да се вратила од 19-ти век. Секој ден, Поворожњук се облекува целосно од глава до пети во долги раскошни фустани, корсети, големи блузи, елегантни капи и обувки,...Секој ден нешто свежо