Белата куќа е повторно обивткана во раскошен сјај, а сето тоа благодарение на прекрасната Меланија Трамп. Погледнете како првата дама на САД избра да ја декорира Белата куќа, за последен пат, пред Доналд Трамп да си замине од неговата претседателска функција: