Сите сакаме кога новогодишните подароци се завиткани во интересна украсна хартија, но ретко кој помислил дека од украсната хартија може да се направи нешто комплицирано, како што се на пример фустаните. Оливија Мирс, дизајнерка од Северна Каролина, која е позната по социјалните медиуми, откри начин како да ја рециклира украсната хартија и да ја претвори во нешто прекрасно и значајно.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/12/87654567890-860x400.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/12/87654567890-400x214.jpgМилена СтанишковскаМодаХобиСите сакаме кога новогодишните подароци се завиткани во интересна украсна хартија, но ретко кој помислил дека од украсната хартија може да се направи нешто комплицирано, како што се на пример фустаните. Оливија Мирс, дизајнерка од Северна Каролина, која е позната по социјалните медиуми, откри начин како да ја рециклира...Секој ден нешто свежо