Галиани Скарлатоу рециклира стари компјутери и други електронски направи и од нив прави уникатен накит целосно рачно. Овој накит е совршен подарок за Вашата пријателка која е љубител на технологијата, работи како програмер, или пак се восхитува на рачно изработени работи.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/d-5924a67191361__880-860x645.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/d-5924a67191361__880-160x160.jpgМилена СтанишковскаМодаГалиани Скарлатоу рециклира стари компјутери и други електронски направи и од нив прави уникатен накит целосно рачно. Овој накит е совршен подарок за Вашата пријателка која е љубител на технологијата, работи како програмер, или пак се восхитува на рачно изработени работи.Секој ден нешто свежо