Оваа мала куќа е дело на еден дизајнер. Има 18 квадратни метри површина, просторот е ограничен, но има спална соба, кујна, бања.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/luks-5.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/luks-5-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаОваа мала куќа е дело на еден дизајнер. Има 18 квадратни метри површина, просторот е ограничен, но има спална соба, кујна, бања.Секој ден нешто свежо