Секогаш им кажуваме на децата да не си играат со нивната храна. Но, за Алија Чаглар и нејзината 3-годишната ќерка, Стефани, играњето со храна е дел од нивната секојдневна забава.

Користејќи ја на моќта на перспективата, Чаглар, парчиња од овошје, зеленчук и цвеќиња ги става на вистинско растојание и позиција, така што за младата Стефани тие изгледаат како гламурозни фустани и здолништа. Фотографиите се дрски, уметнички и симпатични. Погледнете некои од прекрасните фустани!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/food-optical-illusion-dresses-alya-chaglar-7-595f311a8b7cb__880-860x948.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/food-optical-illusion-dresses-alya-chaglar-7-595f311a8b7cb__880-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваСекогаш им кажуваме на децата да не си играат со нивната храна. Но, за Алија Чаглар и нејзината 3-годишната ќерка, Стефани, играњето со храна е дел од нивната секојдневна забава. Користејќи ја на моќта на перспективата, Чаглар, парчиња од овошје, зеленчук и цвеќиња ги става на вистинско растојание и позиција,...Секој ден нешто свежо