Најновата мода се тетоважите на едно исклучително деликатно место – пазувите. Тетоважите на ова место не се нешто ново, но обично ретко се прават, бидејќи процесот е исклучително болен. “Беше вистинско мачење. Единствено што почувствував болка, а по неколку секунди стана уште полошо”, вели една жена.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/7f2e49da87325c5563f861966fb2cf9d_k.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/7f2e49da87325c5563f861966fb2cf9d_k-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваНајновата мода се тетоважите на едно исклучително деликатно место - пазувите. Тетоважите на ова место не се нешто ново, но обично ретко се прават, бидејќи процесот е исклучително болен. 'Беше вистинско мачење. Единствено што почувствував болка, а по неколку секунди стана уште полошо', вели една жена.Секој ден нешто свежо