Погледнете ги принцезите “тогаш и сега”, серија фотографии кои силно се одразува на односот помеѓу младоста и стареењето, како и помеѓу мајката и детето. И двете генерации се подеднакво убави.

Ариел

Бела

Елена

Мулан

Пепелашка

Снежана