Фармерки и панталони со везови и принтови, најчесто со весели мотиви. Мотивите од природата ги красат овие женски здолништа, меѓу нив на прво место цветовите, а по нив и пеперутките. Моделите се различни, од панталони со висока половина, до широки парчиња и фармерки со излитени елементи.

Погледнете ги и кажете ни дали ви се допаднале: