Полуотворени чевли со ремени, во светли и темни бои. Поголемиот дел од нив со остар преден дел, идеални во комбинации од макси здолништа и фармерки. Едноставни и лесни за носење, а со нив можете да правите безброј комбинации.

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-obuvki-za-ovaa-prolet-1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-obuvki-za-ovaa-prolet-1-400x214.jpgIva SpirovskaМодаПолуотворени чевли со ремени, во светли и темни бои. Поголемиот дел од нив со остар преден дел, идеални во комбинации од макси здолништа и фармерки. Едноставни и лесни за носење, а со нив можете да правите безброј комбинации.  Секој ден нешто свежо