Запознајте се со мачорот Лари, од когошто неговиот сопственик се откажал бидејќи му упаднал во шкафот со храна. Бил посвоен од жена со име Мишел, и набргу станал чувар и заштитник на нејзиниот син Абел. Лари се вљубил во Абел уште од моментот кога се запознале.

„Кога Абел плаче, Лари дотрчува да го теши“, раскажува Мишел. „Абел сака Лари да е со него кога оди од соба во соба. Лари трпи многу повеќе отколку што би очекувале од една мачка“.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/10-1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/10-1-400x214.jpgДавор ИлиевМиленичињаЗапознајте се со мачорот Лари, од когошто неговиот сопственик се откажал бидејќи му упаднал во шкафот со храна. Бил посвоен од жена со име Мишел, и набргу станал чувар и заштитник на нејзиниот син Абел. Лари се вљубил во Абел уште од моментот кога се запознале. „Кога Абел плаче, Лари...Секој ден нешто свежо