Гледајќи ги сликите од невести со своите другарки, насмеани, облечени во иста облека, Ребека од Бразил многу се натажила, бидејќи не е во можност да направи такво нешто за нејзината свадба. Таа е компјутерски техничар и нема другарки, но, дојде до одлична идеја. Таа ги покани своите другари, за да ја направи својата свадбена фотосесија.

“На фотосесијата беше супер забавно. Секој се сликаше со евтини алкохоли, а понекогаш толку многу се смеевме што моравме да правиме пауза за да продолжиме со сликањето”

“Јас сум многу среќна со овие слики. Понекогаш ги гледам и сама се смеам како луда”

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/18451810_1508803292533852_5543750635241421522_o-591e96e4e3287__880-860x574.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/18451810_1508803292533852_5543750635241421522_o-591e96e4e3287__880-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваГледајќи ги сликите од невести со своите другарки, насмеани, облечени во иста облека, Ребека од Бразил многу се натажила, бидејќи не е во можност да направи такво нешто за нејзината свадба. Таа е компјутерски техничар и нема другарки, но, дојде до одлична идеја. Таа ги покани своите другари, за...Секој ден нешто свежо