‘Рчењето може да биде многу непријатно и за Вас и за Вашиот партнер. За да го намалите или да го спречите ’рчењето, потребно е слузта да се отстрани од дишните патишта. Ова е многу ефикасен домашен лек кој е сосема природен и лесно се приготвува.

Состојки:

-2 моркови
-2 јаболка
-¼ лимон
-½ чаша вода
-1 парче (2 см) ѓумбир

Овој напиток се пие неколку часа пред спиење.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/snoring-860x645.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/snoring-160x160.jpgМилена СтанишковскаОпшто здравјеЗдравје'Рчењето може да биде многу непријатно и за Вас и за Вашиот партнер. За да го намалите или да го спречите ’рчењето, потребно е слузта да се отстрани од дишните патишта. Ова е многу ефикасен домашен лек кој е сосема природен и лесно се приготвува. Состојки: -2 моркови -2 јаболка -¼ лимон -½ чаша...Секој ден нешто свежо