Уште еден креативен ум кој ни докажува дека без уметничките души и уметноста светот би бил едно обично и досадно место!

Запознајте ја Анди, прекрасна талентирана девојка која слободното време го поминува патувајќи по светот и откривајќи нови дестинации.

Таа своите патувања ни ги претставува преку својот Инстаграм профил, кадешто е потпишана како „Ловец на дестинации“ (анг. Destination Chaser)

Но, Анди не е обичен турист. Таа посетените дестинации наместо со фотоапарат, ги документира на еден поинаков, многу уникатен и неверојатен оригинален начин.

Анди ги скицира своите дестинации, а еве како изгледаат нејзините ремек-дела:

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/04/BeFunky-collage-4-8-860x460.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2019/04/BeFunky-collage-4-8-400x214.jpgНане.мкХобиКултура и уметностЗабаваУште еден креативен ум кој ни докажува дека без уметничките души и уметноста светот би бил едно обично и досадно место! Запознајте ја Анди, прекрасна талентирана девојка која слободното време го поминува патувајќи по светот и откривајќи нови дестинации. Таа своите патувања ни ги претставува преку својот Инстаграм профил, кадешто е...Секој ден нешто свежо