Повеќето трендови во денешно време се од денес за утре. Тие брзо предизвикуваат бура, инспирираат голем број следбеници и исчезнуваат како никогаш да не постоеле.

Шминкерката од Тексас, Алекса Линк ги исцртува и истакнува веѓите, користејќи комбинација на светли и темни бои.

Нејзините слики инспирираат и други девојки кои брзо почнуваат да ја копираат.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/phspg2qzso2qbwe.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/phspg2qzso2qbwe-400x214.jpgDijana IlievaМодаПовеќето трендови во денешно време се од денес за утре. Тие брзо предизвикуваат бура, инспирираат голем број следбеници и исчезнуваат како никогаш да не постоеле. Шминкерката од Тексас, Алекса Линк ги исцртува и истакнува веѓите, користејќи комбинација на светли и темни бои. Нејзините слики инспирираат и други девојки кои...Секој ден нешто свежо