Данската компанија Монструм, ги гради најкреативните детски паркови, во кои секое дете би играло со часови.Компанијата е основана во 2003 година и создава тематски игралишта кои се фокусираат на уникатен уметнички и архитектонски квалитет. Производите се рачно изработени и ги импресионираат и возразните, не само децата.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/dec-park-2.pnghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/dec-park-2-400x214.pngDijana IlievaРодителиДанската компанија Монструм, ги гради најкреативните детски паркови, во кои секое дете би играло со часови.Компанијата е основана во 2003 година и создава тематски игралишта кои се фокусираат на уникатен уметнички и архитектонски квалитет. Производите се рачно изработени и ги импресионираат и возразните, не само децата.Секој ден нешто свежо