Сите ние имаме скриена страна што ја чуваме подалеку од очите на другите, но иако повеќето тоа го прават за да ја зачуваат нивната приватност, според астролозите, овие 2 хороскопски знака всушност тоа го прават за да ја сокријат нивната нечесност. Тие важат за неверојатно лицемерни луѓе!

1. Близнаци

Дали сте изненадени што ги видовте Близнаците на оваа листа? Тие некако се секогаш во секоја комбинација и успеваат да бидат на сите места истовремено бидејќи Близнаците се едноставно такви, променливи и тоа само по себе објаснува многу.

Често се случува Близнаците одеднаш да започнат да ве избегнуваат или едноставно да ви испраќаат целосно различни вибрации. Тие постојано менуваат како се чувствуваат и не се грижат премногу за тоа како тоа ќе влијае на другите.

Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

2. Скорпија

Скорпијата е еден од најсложените знаци во хороскопот со добра причина. Овој воден знак е многу мистериозен, таинстен и интензивен, бидејќи со него владее Плутон, богот на подземниот свет. Оние кои се родени под овој знак имаат тенденција да доживеат траума во одреден дел од животот, но затоа се многу емпатични и имаат силна интуиција.

Но, Скорпиите секогаш бараат целосна контрола. Нивниот интензитет и посесивност се исто така дел од нивниот шарм, тие секогаш сакаат сè или ништо. Едноставен и отворен разговор со Скорпија е скоро невозможен, тие постојано се штитат себеси и откриваат само колку што сакаат.