Кошулата е неизоставен елемент од женскиот гардеробер. Независно дали ја комбинирате со панталони или здолништа, таа е парче кое флексибилно се вклопува во изборот на гардероба. Во овој период од годината, најголем хит се кошулите со цветни мотиви. На светла или темна основа, тие можат да најдат примена во вашите дневни и вечерни излегувања.

Ви претставуваме неколку модели на кошули со цветен мотив.  Единствено правило кога ги комбинирате да внимавате во изборот на боја на здолништето, тоа да биде во една боја.