Лирика Матоши е уметник од Њујорк и создава неверојатни, детални парчиња кои можете да ги носите на вашите нозе. Таа ги користи мрежестите хулахопки како нејзина база и додава стаклени камења, мониста и вештачки цвеќиња за да создаде парчиња облека за модерните принцези.

Сите се уникатни и рачно изработени така што не е тешко да се разбере зошто луѓето брзо се заљубуваат во нив.

Погледнете некои од ремек-делата

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/il_fullxfull1184773233_rq7g-59105d4af052a__880-860x895.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/il_fullxfull1184773233_rq7g-59105d4af052a__880-160x160.jpgDijana IlievaМодаЛирика Матоши е уметник од Њујорк и создава неверојатни, детални парчиња кои можете да ги носите на вашите нозе. Таа ги користи мрежестите хулахопки како нејзина база и додава стаклени камења, мониста и вештачки цвеќиња за да создаде парчиња облека за модерните принцези. Сите се уникатни и рачно изработени така...Секој ден нешто свежо