Белите фармерки се незаменлив дел од пролетно – летната гардероба.

Ако сѐ уште немате, веќе е време да си купите и да ја освежите својата визија. Изберете најпогодни за вашата фигура. Не плашете се да ги носите , тие се навистина модерни за топлите месеци.

Добро е што се многу практични. Бидејќи се бели, може да ги комбинирате со различни бои, а бидејќи се фармерки – може да го носите во секакви прилики.

Ви нудиме неколку предлози кои ќе Ве инспирираат да ги извадите белите фармерки од гардероба.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/0442394001401528777_01.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/0442394001401528777_01-400x214.jpgDijana IlievaМодаБелите фармерки се незаменлив дел од пролетно - летната гардероба. Ако сѐ уште немате, веќе е време да си купите и да ја освежите својата визија. Изберете најпогодни за вашата фигура. Не плашете се да ги носите , тие се навистина модерни за топлите месеци. Добро е што се многу практични....Секој ден нешто свежо