Уметникот Кели Робитај ги комбинира фотографијата и фотошопот за создавање на овие прекрасни дела.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/model-so-golemi-oci-18-860x1290.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/model-so-golemi-oci-18-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваУметникот Кели Робитај ги комбинира фотографијата и фотошопот за создавање на овие прекрасни дела.Секој ден нешто свежо