Кралицата Летиција и првата дама Меланија важат за едни од најдобро облечените дами на светот. Тие секогаш пленат со нивниот беспрекорен и елегантен изглед.

Така, споделувајќи сличен префинет вкус, овие две убавици овој пат се најдоа во моден двобој, облечени во ист прекрасен фустан.

Според вас, која од нив изгледа поубаво во уникатиот фустан?