Мажите даваат искрени одговори за она што не го знаеле за жените додека не почнале да живеат со нив

Излезе дека сликата на мажите за тоа какви се жените кога никој не ги гледа е многу далеку од вистината. Можеме да ги обвиниме социјалните медиуми за сликата која мажите ја имаат за жените, но тоа не го менува фактот дека реалноста честопати е многу поинаква.

И како може подобро да се научи за практиките на „малите женски чудаци“, отколку да се живее со нив? „Што е она што не го сфативте дека жените го прават додека не почнавте да живеете со нив?“, Праша некој на  социјалната мрежа Reddit, предизвикувајќи повеќе од 4 илјади забавни и искрено смешни коментари.

Скролувајте надолу низ најзабавните еурека моменти на мажи кои почнале да живеат со жени. Дали момците се навистина толку безнадежни?

 • Поминува часови во шминкање и правење фризура за на крај да изгледа исто како кога почнала. Исто така, никогаш не го кажувајте тоа. Научив на потешкиот начин.

 • Не знаев дека жените плаќаат толку многу за градници додека не се оженам, особено откако сега јас плаќам за некои од нив.

 

 • Дека жените имаат магично обновувачка коса. Инаку мојата девојка треба да биде ќелава судејќи според количината на коса низ станот.

 • Никогаш не сфатив колку крв излегува од жена за време на менструацијата додека не влетав во бањата на пријателка која се тушираше … Искрено мислев дека умира.

 

 • Жените мочаат со голем притисок. Се` уште се плашам кога слушам дека девојка ми е во тоалет, звучи како да ќе ја пробие шољата.

 

 • Мојата девојка имала природно виткана коса што ја пегла секое утро. Немав поим.

 • Кога е време таа да легне, всушност е време двајцата да си легнеме.

 

 • Жените користат многу тоалетна хартија, МНОГУ.

 

 • Декоративните перници се вистинска работа. Внимателно ги избирате и купувате само за да можете да го поминете остатокот од животот туркајќи ги од каучот и повремено чистејќи ги.

 • Ми требаше време да сфатам дека влошките се лепат на гаќите, а не на половиот орган.

 

 • Се` уште не знам што прави со тој чуден камен под туш.

 • Имав околу 19 или 20 години кога научив дека жените се бришат по уринирање. Не е дека нема смисла, јас едноставно никогаш немав причина да размислувам за тоа.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.