Мајстор за фотошоп „си игра“ со фотографиите на клиентите, а резултатот ќе ве натера да прснете од смеење

Џејмс Фридман е експерт за Фотошоп  кој никогаш нема да го заборавите, потребно е само да ги погледнете „ситуациите“ што ги создава и ќе бидете шармирани, а неговите 2,2 милиони следбеници го потврдуваат овој факт. Тој има можност да го претвори едноставното барање на клиентот во најсмешниот резултат што сте го виделе. Џејмс користи една врвна состојка: елементот на изненадување – рецепт за загарантирани смеа.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.