Да се биде идна мајка е секогаш прекрасно, а кога ги гледате животните како поминуваат низ овој период сфаќате дека бременоста е чист процес на среќа, кој Ве исполнува и кој треба да го споделите со саканите, да уживате во оброкот за двајца и да не се грижите дали ќе Ви е точна облеката, затоа што децата се вистинското богатство за кое вреди да се жртвуваме.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/4579invcdj.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/4579invcdj-400x214.jpgМилена СтанишковскаРодителиДа се биде идна мајка е секогаш прекрасно, а кога ги гледате животните како поминуваат низ овој период сфаќате дека бременоста е чист процес на среќа, кој Ве исполнува и кој треба да го споделите со саканите, да уживате во оброкот за двајца и да не се грижите дали...Секој ден нешто свежо