Талентираните родители со помош на фотошоп ги носат децата во нивниот имагинатен свет.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/The-Farm-Fairy-591da125c84f8__880-860x536.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/The-Farm-Fairy-591da125c84f8__880-160x160.jpgDijana IlievaЗабаваТалентираните родители со помош на фотошоп ги носат децата во нивниот имагинатен свет.Секој ден нешто свежо