И додека првите дами, славните ѕвезди и кралиците за зимската сезона ги претпочитаат темните бои како црна и црвена, шпанската кралица Летиција им докажа на сите, особено на модните критичари, дека подеднакво може добро да изгледа и во нежните нијанси!

При нејзината неодамнешна посета на Валенсија, прекрасната кралица беше од глава до пети облечена во нежна виолетова модна комбинација со која ги воодушеви нејзините фанови!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-94.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-94-400x214.jpgНане.мкМодаИ додека првите дами, славните ѕвезди и кралиците за зимската сезона ги претпочитаат темните бои како црна и црвена, шпанската кралица Летиција им докажа на сите, особено на модните критичари, дека подеднакво може добро да изгледа и во нежните нијанси! При нејзината неодамнешна посета на Валенсија, прекрасната кралица беше од...Секој ден нешто свежо