На крајот на претходниот век, романтичните филмови беа многу популарни, па дури и луѓе кои не сакаа романтични филмови ги гледаа поради актерите. Како и да е, без разлика колку години ќе поминат, овие актери секогаш остануваат згодни како во 80-тите и 90-тите.
Решивме да дознаеме како денес изгледаат актерите од главните улоги во старите романтични филмови во кои се заљубивме до уши.

Тејт Донован, 58 години

Џон Кјузак, 55 години

Кери Елвис, 59 години

Курт Расел, 70 години

Адам Сторк, 59 години

Ендрју Мекарти, 58 години

Ерик Столц, 60 години

Жерар Депардје, 72 години

Били Кристал, 73 години

Хју Грант, 61 година

Итан Хок, 50 години

Николас Кејџ, 57 години

Патрик Демпси, 55 години

Ричард Гир, 72 години

Итан Ембри, 43 години

Харисон Форд, 79 години

Џорџ Клуни, 60 години

Фреди Принз Џуниор, 45 години

Бен Стилер, 55 години

Том Хенкс, 65 години

Бил Пулман, 67 години