Дали сте виделе друг пат ваква слична семејна фотографија? Тука се прикажани децата на шестмина браќа и сестри, а вкупниот на број се 17. Да имаш големо семејство е еднакво на многу врева, смеа и најмногу љубов. 17-те деца секогаш имаат со кого да си играат и никогаш не им е досадно.

Децата се наредени во ред според редоследот на раѓање, а бојата на маиците кажува од кое семејство се.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/17-grandchildren-big-family-roussel-six-pack-10.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/17-grandchildren-big-family-roussel-six-pack-10-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваДали сте виделе друг пат ваква слична семејна фотографија? Тука се прикажани децата на шестмина браќа и сестри, а вкупниот на број се 17. Да имаш големо семејство е еднакво на многу врева, смеа и најмногу љубов. 17-те деца секогаш имаат со кого да си играат и никогаш не...Секој ден нешто свежо