Илустраторка креира искрени илустрации за нејзината врска и сите би сакале ваква љубов

Современата илустраторка Аманда Олеандер, ја пронашла љубовта на нејзиниот живот во 2015 година. Од тоа време, таа ги открива сите страни на нивната врска преку нејзините искрени и страсни дела. За разлика од другите уметници, Олеандер прикажува како двојките се однесуваат зад затворените врати на своите домови, затоа нејзините илустрации секогаш изгледаат толку слични на нашите животи. На крајот можете да ја видите Аманда заедно со нејзиното момче во реалниот живот.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *