Додека компаниите се обидуваат да дадат се од себе за да ги израдуваат купувачите, некои производи се толку незгодни што нè тераат да се запрашаме дали луѓето што стојат зад нив знаат како навистина изгледаме. Храна што е невозможно да се јаде уредно или облека што не одговара на никој се секојдневни производи што ги гледаме по прекламите, но ова не ги спречува луѓето добро да се насмеат.

Хамбургерите треба да бидат пошироки, а не повисоки. Светот е подготвен за ова!

Ниту ниските, ниту високите луѓе не можат да уживаат во кујна.

Изгледа дека некои маици се направени само за мали луѓе.

Ох, посакуваме нашите циклуси да бидат како што ги покажуваат на рекламите.

Дилема која никогаш нема да се реши …

Девојките кои ја виткаат косата имаат совршен тренинг на рацете.

Облекувањето на хулахопки не изгледа лесно како на рекламите.

Луѓето кои можат лесно да носат повеќе торби имаат посебни прсти.

Да се стави чаршаф на јорган е уште еден предизвик што ќе го помине само некој со многу долги раце.