Овен

Можна е промена во плановите, од причини што не зависат од Вас. Затоа бидете претпазливи. Денес противречностите со колеги од службата, со надворешни партнери или со луѓе од јавните средини се силни контраиндикации за претставниците на Овен. Ударите од страна на противниците нема да се безопасни, а некои од знакот ќе имаат пречки од некој на повисока функција.

Бик

Ќе бидете задоволни со својата работа и со нови сили ќе ја насочите енергијата кон проект кој ќе Ве ангажира во следните недели. Расположливи услови за реализација на целите во личен и деловен план. Треба да се избегнува острината во односите, и да ја надвладеете огромната нервна напнатост, може да се каже дека ќе успеете.

Близнаци

Овој ден Ви нуди различни емоции, како во личен така во и професионален план. Експресивни лични можности на Близнаците и добри услови за успешна реализација на цели и стремежи се присутни, но видлива е подготвеноста за конфликти со околината. Пазете се од избувнување на такви, бидејќи тоа ќе го направи периодот тежок.

Рак

Вашите блиските се соочуваат со тешкотии, а Вие може да им помогнете. Не двоумете се да го направите тоа, тие го заслужиле вашето внимание. Денес се присутни две дијаметрално спротивни феномени кај Раковите – многу висок внатрешен напон, и благодатни услови за светол успех при остварување на деловните цели. Разговарајте, но не влегувајте во конфликти ако сакате да надвладее позитивниот тренд и да успеете.

Лав

Се занимавате со премногу работи одеднаш и затоа не е случајно што не успевате да се справите со сето тоа. Вторник ќе биде напорен ден за Лавовите. Нивото на нервоза не е високо, но ќе биде доволно за да одржува чувство на непријатност. Ако успеете да ја надминете негативната енергија, ќе ја зацврстите својата шанса за успешна реализација на целите.

Девица

Ако Ве измачуваат сомнежи или други проблеми, треба да бидете повеќе резервирани во оценката за ситуацијата. Одличен ден за реализација на цели во бизнис заедницата, во бизнисот и такви од лична природа. Добри материјални и финансиски достигнувања. Некои би можеле да го менуваат работното место, а другите ќе преземат дополнителни професионални задачи.

Вага

Заедно со пријателите превземате забавен потфат, што многу ќе ги шокира околните. Судбоносните индикатори денес се премногу поволни за Вагата, а остварувањето на практичен план ќе зависи од Вашата лична предиспозиција кон ситуацијата. Најважен услов за успех е да се владее. Ако надвладее зголемената нервоза, резултатот ќе биде обратен.

Шкорпија

Иновациите кои се обидувате да ги наметнете на работното место најверојатно нема да бидат одобрени веднаш од Вашите партнери. Голема среќа за Шкорпиите е карактеристична во овој ден, но нејзиното влијание не ги опфаќа сите насоки. Таа е експресивна за контактите во општеството, за започнување на нова работа, за паричен успех и реализација на домашни цели.

Стрелец

Нема да Ви недостигаат пријатни изненадувања. За да ги искористите предностите, треба да бидете во добра состојба на духот, без да се оптоварувате излишно. Чудесни индикатори го карактеризираат овој ден и гарантираат целосен успех на Стрелците во спроведувањето на финансиските, деловни и лични цели. Успех ќе постигнете и во преговорите, контактите и патувањата по деловни или други прашања.

Јарец

Воздржете се од проценки пред да сте сигурни во крајниот резултат. Освен зголемената емоционалност кај многумина од Јарците, која е нагласена во бизнисот, вторник обезбедува одлични услови за успех. Не влегувате во расправии! Тоа е единствената причина која може да биде бариера на вашиот пат кон успехот.

Водолија

Интересни проекти ќе го привлечат Вашето внимание. Бидејќи сте искрени со луѓето со кои работите, ќе сретнете поддршка и благодарност. Водолиите ќе постигнат успех врз основа на активност и отпорност при реализирање на целите. При спроведување на контакти во јавните медиуми не правете трикови и не бидете жртва на примамливи понуди.

Риби

Благодарение на навремените дејствија ќе се заштедите од разочарувања, но што е уште поважно, ќе постигнете финансиски успех. Потребата од одлучни и концентрирани дејствија за Вашите цели денес е нагласена. Кон ова барање треба да се придодаде и избегнување на спорови кои лесно ќе прераснат во конфликти поради судир на интереси. Трговската и здружена работа гарантира успех на сите.