Овен

Четврток ќе биде доста тежок и непријатен ден за поголемиот дел од Вас. Ќе се јават остри расправии со некого по повод финансиските обврски. Во некои случаи може да дојде до тешки и крајно непожелни последици. Внимавајте! Денес сте загрозени и од смешни повремени повреди.

Бик

Потребата од активност е повеќе од задолжителна за огромен дел од Биковите, како и стриктното почитување на толеранцијата во односот кон вашите партнери. Оние претставници на зодијачкиот знак кои ќе се усогласат со предметниот услов ќе ги остварат своите цели.

Близнаци

Со напната моќ и нагласена агресивност за деловни задачи, претставниците на Близнаци ќе демонстрираат конкурентна способност, што ќе им овозможи место во професионалната трка. Бизнисмените ќе разјаснуваат проблеми со партнерите.

Рак

Експресивни можности за парични добивки, дискусии за важни прашања од деловна природа и недвосмислено движење кон промени. За последното, во моментов, се појавуваат дилеми, по кој пат да продолжите за подобра иднина. Немате доволно време да разгледувате по ова прашање.

Лав

Четврток е еден од многуте убави денови за остварување на парични добивки, лични цели и задачи поврзани со домот. За некои од знакот ќе се појави успешно и ефикасно деловно патување. Но, од другата страна на поволните можности, многумина од Лавовите сепак се притиснати од негативни мисли.

Девица

Овој ден има неколку линии на развој, кои им обезбедуваат на Девиците големи можности за реализација. Во сите случаи станува збор за новитети кои влијаат кај некои на приватноста, кај други на општествените средини, а за третиот дел од Вас на деловните перспективи.

Вага

Многу добар ден за материјални достигнувања. Реализацијата треба да ја остварите преку енергични активности. Четврток ќе ве воодушеви со убава деловна вест. Во врска со ова ќе треба да направите брзи реформи. Станува збор за напредување во работата или нови можности во бизнисот.

Шкорпија

Доста активни, Шкорпиите ќе дејствуваат експресивно и ќе ги надминат пречките со кои ќе се соочат. Ова може да се направи без да ги ризикувате односите со некој од околните. Само избегнувајте ги противречностите, за да се заштитите од жестоките состојби и нервозите кои не помагаат.

Стрелец

Четврток е ден на промени за Стрелците и ќе лансира плодни измени. На преден план тие го опфаќаат деловниот живот, каде едни од зодијачкиот знак ќе стигнат до ново партнерство, а други ќе наметнат спроведување на одамна замислен и приспособен проект.

Јарец

Денес Јарците се делат на две големи групи. Едните од Вас не се во добра здравствена состојба и најверојатно ќе останат во својот дом, за да оздрават. За другиот дел се оцртува многу работа и контакти во јавните медиуми кои во повеќето случаи се покажаа бескорисни и нервозни.

Водолија

Силниот емотивен став на Водолиите е напнат, но претстојните настани не се еднозначни за сите. На дел од родените во знакот сигурно ќе им одговараат љубовните стремежи, но други ќе останат силно разочарани. Во општи црти настаните од овој ден нема да му попречат на никого.

Риби

Многу успешен ден со стабилни можности за реализација на целите и за постигнување на задоволителни парични добивки. Премногу поволно ќе поминат преговорите од деловна или друга природа и ќе биде постигнат договор. Четврток открива и значителна шанса за профитабилно инвестирање.