Веројатно сите сме забележале дека времето лета кога се забавуваме. Викендите минуваат многу побрзо отколку да речеме понеделник и вторник. Истражувачите се согласуваат: нашите емоции всушност влијаат на начинот на кој го перцепираме времето. Сепак, светот околу нас се менува со постојана неповратна брзина, без разлика дали го чувствуваме тоа или не.

Најдовме неверојатни фотографии на кои се гледа како изгледал нашиот свет порано наспроти сега, и ние сме желни да ги споделиме со вас!

Мон-Сен-Мишел, Франција

Гиза, Египет

Матаро, Шпанија

Виена, Австрија

Бергамо, Италија

Париз, Франција

Денпасар, Индонезија

Бали, Индонезија

Арика, Чиле

Њу Јорк, САД